2121212212 6932299806 Αβέρωφ 18, Αθήνα laz.svarnias@gmail.com
 
 
Άνοδος Τεχνική Μ.ΙΚΕ
Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία
 

 
 

Μετά από δύο δεκαετίες ειδίκευσης στο αντικείμενο των κατασκευών και έχοντας υπόψη την ζήτηση που υπάρχει ανάλογα με την εποχή, πάρθηκε η απόφαση να ασχοληθούμε και με το κομμάτι του εμπορίου έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πλήρες λύσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν η δημιουργία της Άνοδος Τεχνική Μ.ΙΚΕ, μιας τεχνικής και κατασκευαστικής εταιρείας με μεγάλο φάσμα εργασιών.

Η εταιρεία μας κατέχει εξειδικευμένο προσωπικό, με ειδικότητες πολιτικών μηχανικών, υδραυλικών και ηλεκτρολόγων. Διαθέτουμε στόλο οχημάτων, καθώς και όλα τα κατάλληλα εργαλεία, μηχανήματα και εξοπλισμό για την υλοποίηση των οικοδομικών εργασιών, περιλαμβάνοντας και πιστοποιημένων αλουμινένιων ικριωμάτων.

 
 
 
 
 
 Συνεργασίες

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες Ελληνικές Εταιρείες δομικών υλικών. Οι κυριότεροι προμηθευτές μας για τα χρώματα είναι η VITEX, για μονωτικά και επισκευαστικά υλικά, η ΠΕΤΡΟΚΟΛ ΑΕΒΕ και για υλικά ξηράς δόμησης η KNAUF.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατασκευαστικός Τομέας

Κατασκευαστικός Τομέας

Καλύπτουμε τις υπηρεσίες κατασκευών κτιρίων από την μελέτη έως και την παράδοση του κτιρίου με την σύμπραξη έμπειρων μηχανικών. Επιπλέον είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την κατασκευή του έργου σας από οποιοδήποτε στάδιο εκτέλεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρατήρια Καυσίμων

Πρατήρια Καυσίμων

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στις οικοδομικές εργασίες στο χώρο των πρατηρίων καυσίμων και στις υπηρεσίες ανακαίνισης τους σε όποια θέση της ηπειρωτικής ή νησιώτικης Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Δουλειές Μας
Επικοινωνήστε μαζί μας