2121212212 6932299806 Αβέρωφ 18, Αθήνα laz.svarnias@gmail.com
hero image
 
 
Άνοδος Τεχνική Μ. ΙΚΕ
Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία
 

 
 
Πρατήρια Καυσίμων

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στις οικοδομικές εργασίες στο χώρο των πρατηρίων καυσίμων και στις υπηρεσίες ανακαίνισης τους σε όποια θέση της ηπειρωτικής ή νησιώτικης Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τον χρωματισμό του χώρου, οπτοπλινθοδομές, επιχρίσματα, σκυροδετήσεις, κατασκευή γυψοσανίδας, εγκατάσταση πλακιδίων, βιομηχανικά δάπεδα και γενικά όλα τα είδη μόνωσεις.

Επιπλέον δεχόμαστε εργασίες σηματολογίας, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και αποξηλώσεις εξοπλισμού. Η εταιρεία μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και έχει γνώση της ειδικής νομοθεσίας, επίσης διαθέτουμε επαγγελματικό προσωπικό κατάλληλο να φέρουν εις πέρας όλες τις οικοδομικές εργασίες, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται για τα πρατήρια καυσίμων.

 
 

 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες της εταιρείας μας θέλετε να πραγματοποιήσουμε, να έχετε υπόψιν ότι πραγματοποιούμε άμεσα το έργο και την κατασκευή του, πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση για το αποτέλεσμα!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες σε όλο τον Ν. Αττικής, καθώς και σε οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

     
   Αβέρωφ 18 / Αττικής
     
  2121212212
6932299806