2121212212 6932299806 Αβέρωφ 18, Αθήνα laz.svarnias@gmail.com
hero image
 
 
Άνοδος Τεχνική Μ. ΙΚΕ
Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία
 

 
 
Σχετικα με Εμάς

Μετά από δύο δεκαετίες ειδίκευσης στο αντικείμενο των κατασκευών και έχοντας υπόψη την ζήτηση που υπάρχει ανάλογα με την εποχή, πάρθηκε η απόφαση να ασχοληθούμε και με το κομμάτι του εμπορίου έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πλήρες λύσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.  Η κατάληξη αυτής της απόφασης ήταν η δημιουργία της Άνοδος Τεχνική M.ΙΚΕ, μιας τεχνικής και κατασκευαστικής εταιρείας με μεγάλο φάσμα εργασιών.

 
 
 
 
 
Προσφέρουμε ουσία στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε

Η εταιρεία μας κατέχει εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικότητες πολιτικών μηχανικών, υδραυλικών και ηλεκτρολόγων. Διαθέτουμε στόλο οχημάτων, καθώς και όλα τα κατάλληλα εργαλεία, μηχανήματα και εξοπλισμό για την υλοποίηση των οικοδομικών εργασιών, περιλαμβάνοντας πιστοποιημένων αλουμινένιων ικριωμάτων.

Επιπλέον, διαθέτουμε μόνιμους εξωτερικούς συνεργάτες για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειαστείτε, που δεν προσφέρει η εταιρεία μας, όπως π.χ χωματουργικά.

 
xroma1
 
 
Με τη νέα μορφή της εταιρείας και τον νέο διευρυμένο κύκλο εργασιών αναλαμβάνουμε έργα από το στάδιο της προμήθειας των υλικών έως και την τελική κατασκευή.
 
 
 
 
 
 
Παρέχουμε ασφαλιστικό συμβόλαιο αστικής ευθύνης

Η εταιρεία μας παρέχει ασφαλιστικό συμβόλαιο αστικής ευθύνης.

Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών της εταιρείας μας χωρίζεται σε δυο ξεχωριστές κατηγορίες δραστηριοτήτων: την κατασκευή ιδιωτικών έργων και την πραγματοποίηση εργασιών σε πρατήρια καυσίμων.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες της εταιρείας μας θέλετε να πραγματοποιήσουμε, να έχετε υπόψιν ότι πραγματοποιούμε άμεσα το έργο και την κατασκευή του, πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση για το αποτέλεσμα!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες σε όλο τον Ν. Αττικής, καθώς και σε οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

     
   Αβέρωφ 18 / Αττικής
     
  2121212212
6932299806